Contact

Linzensalade met buikspek en garnalen

Recept

1

Vorige

Ingrediënten

  • 150 gram Gourmet linzensalade
  • 3 stukken gegaard buikspek (+/- 3 cm)
  • 3 grote gekookte garnalen
  • 2 komkommer linten
  • 3 romanesco roosjes
  • 15 gram crème fraîche
  • Vene cress
  • Affilla cress 

Bereidingswijze

  1. Schep de linzensalade in een halve maan vorm op het bord 
  2. leg de stukjes buikspek en de grote garnalen er om heen 
  3. Plaats de romanesco roosjes tussen de ingrediënten
  4. Rol de komkommerlinten op en plaats deze naast de salade
  5. Roer de crème fraîche los
  6. Spuit met behulp van een spuitzak vier toefjes crème fraîche tussen de ingrediënten
  7. Garneer het geheel tenslotte met Vene cress en Affilla cress

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Vega fantasie

Bekijk

Salade als hoofdgerecht

Bekijk deze categorie

Fregola pastasalade met paddenstoelen en truffel

Bekijk

Salade als side dish / bijgerecht

Bekijk deze categorie

Salade Nicoise 2.0

Bekijk

Salade als voorgerecht

Bekijk deze categorie

Bulgur salade met lamsham

Bekijk

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Italian delight

Bekijk