Contact

Fusilli borrelplank

Recept

1

Vorige

Ingrediënten

  • 250 gram Gourmet fusilli salade met tomaat, paprika en olijf
  • 4 sneetjes rustiek meergranen stokbrood
  • +/- 30 gram serranoham
  • +/- 30 gram Italiaanse salami
  • 1/4 rode ui
  • Rucola 

Bereidingswijze

  • Snij de rode ui in halve ringen en meng deze met de Gourmet fusilli salade 
  • Schep de salade in het midden van de borrelplank
  • Verdeel het brood en de vleeswaren eromheen
  • Garneer tenslotte de salade met rucola

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Vega fantasie

Bekijk

Salade als hoofdgerecht

Bekijk deze categorie

Fregola pastasalade met paddenstoelen en truffel

Bekijk

Salade als side dish / bijgerecht

Bekijk deze categorie

Salade Nicoise 2.0

Bekijk

Salade als voorgerecht

Bekijk deze categorie

Bulgur salade met lamsham

Bekijk

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Italian delight

Bekijk