Contact

Krokante vis met peulvruchten

Recept

1

Vorige

Ingrediënten

  • 150 gram Gourmet Thaise peulvruchten salade
  • 100 gram kabeljauw, schelvis of heek
  • bloem
  • 1 ei
  • Panko
  • 1/2 limoen
  • Koriander

Bereidingswijze

  1. Dep de vis droog met keukenpapier
  2. Klop het ei los in een kom
  3. Haal de vis door de bloem, door het ei en daarna door de panko
  4. Gaar de vis in de koekenpan of in de frituur
  5. Schep de salade op een bord
  6. Leg de vis op de salade
  7. Snij de limoen in partjes
  8. Garneer het geheel tenslotte met partjes limoen en koriander  

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Vega fantasie

Bekijk

Salade als hoofdgerecht

Bekijk deze categorie

Fregola pastasalade met paddenstoelen en truffel

Bekijk

Salade als side dish / bijgerecht

Bekijk deze categorie

Salade Nicoise 2.0

Bekijk

Salade als voorgerecht

Bekijk deze categorie

Bulgur salade met lamsham

Bekijk

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Italian delight

Bekijk