150 gram Gourmet fusilli salade met tomaat, paprika en olijf
2 plakken Parmaham
1 rode puntpaprika
25 gram rucola
Bereidingswijze
Grill de rode puntpaprika
Schep de fusilli salade op een bord
Plaats de Parmaham en de gegrilde puntpaprika op de salade
Garneer het geheel tenslotte met de rucola
Product bij dit recept
Fusilli pasta salade met tomaat, paprika en olijf
Verrassend lekkere pastasalade op basis van fusilli, gedroogde tomaat, grof gesneden paprika, ui en kappertjes in een smaakvolle heldere kruidige dressing.
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.
De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.
Cookie-instellingen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.