Contact

Frisse farfalle salade met grote garnalen

Recept

1

Vorige

Ingrediënten

  • 150 gram Gourmet farfalle salade met groene pesto, pijnboompitten en perocino kaas
  • 3 grote gekookte garnalen
  • 1/4 bosui
  • Shisho Purple cress 

Bereidingswijze

  1. Schep de farfalle salade op een bord of in een kom
  2. Garneer vervolgens de garnalen in het midden van de salade
  3. Snij de bosui in schuine ringen en strooi deze over de salade 
  4. Garneer het geheel tenslotte met de Shisho Purple cress

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Vega fantasie

Bekijk

Salade als hoofdgerecht

Bekijk deze categorie

Fregola pastasalade met paddenstoelen en truffel

Bekijk

Salade als side dish / bijgerecht

Bekijk deze categorie

Salade Nicoise 2.0

Bekijk

Salade als voorgerecht

Bekijk deze categorie

Bulgur salade met lamsham

Bekijk

Salade als lunch

Bekijk deze categorie

Italian delight

Bekijk